Roberto Fonseca - La Gran Diversion

Roberto Fonseca

La Gran Diversión

2024.05.13. 20.30

Erkel Színház

Jegyár | 6.990 Ft | 9.990 Ft | 15.990 Ft | 17.990 Ft | 19.990 Ft

Üdvözöljük a La Gran Diversiónban!

Roberto Fonseca, a világhírű Buena Vista Social Club művészeti vezetője ezúttal egy zenei utazásra invitál bennünket a 30-as évek mámorító és fülledt világába.

A La Gran Diversión tisztelgés a kubai zene aranykora, Havanna vad éjszakái előtt, egy igazi tér- és időbeli utazás vissza az 1930-as évek jazz klubjaiba, a híres párizsi Cabane Cubaine-ba, vagy a Cotton Clubba, amelyek fülledt hangulatát Fonseca és kubai zenészekből álló zenekara most a koncerttermekben teremtik újra.

A cél: a valódi életérzés visszahelyezése a mába. A kubai zenének az emberek testébe kell költöznie; a főszerep a közönségre hárul, a zene pedig az ő szolgálatukra szól.

Welcome to La Gran Diversion!

This time, Roberto Fonseca, artistic director of the world-famous Buena Vista Social Club, invites us on a musical journey to the heady and sultry world of the 30s.

La Gran Diversión is a tribute to the golden age of Cuban music, the wild nights of Havana, a real journey through time and space back to the jazz clubs of the 1930s, the famous Cabane Cubaine in Paris or the Cotton Club, whose sultry atmosphere Fonseca and his orchestra of Cuban musicians recreate in the concert halls.

The aim: to bring a real sense of life back to the present. Cuban music has to move into the body of the people; the main role is played by the audience, and the music is at their service.